Een Huis Van Frank L.Wright strips

Ogenblikje...
Een Huis Van Frank L.Wright

Een Huis Van Frank L.Wright Strips van:

Tekenaar: Cosandey Bernard
Scenarist: Cosandey Bernard
Uitgever: Dupuis

“Only love can break your heart, try to be sure right from the start”, neuzelde Neil Young al eind jaren zestig. Liefde, de eerste liefde in zijn reinste vorm is het centrale thema van de jongste Cosey. In vier kortverhalen tovert onze minzame Zwitser vier totaal verschillende werelden te voorschijn. Werelden bevolkt met intrigrerende personages die op enkele pagina’s tijd echte mensen worden. De verhaaltjes zijn ‘hartsvertelselkes’ die steeds eindigen met een fijne vondst.

Zo heb je de herkenbare glimlach van de jongen die met zijn eerste liefde stripalbums las en het leuke openingsverhaal van de bejaarde man die in de lokale supermarkt zijn jeugdliefde ontmoet. Maar hij is haar naam vergeten.

In het titelverhaal Een Huis van Frank L. Wright zie je een Cosey pur sang. De zin voor het decor, het toverachtige van ongebruikelijke beelden, de altijd sfeerrijke decoupage. Alles is er. Een huis van toparchitect Wright speelt hier de hoofdrol. Op de achtergrond — achter de bijzettafel, achter glas, achter de kamerplanten — mogen twee mensen hun verhaal doen.

Het verhaal van een literartuurstudent die graag een interview had gewild met de bekende bewoonster van het huis, de schrijfster H.H. Asaltydog, en die het helaas moet stellen met de secretaresse.

Pakkend en vertederend is dan weer Only Love Can Break a Heart waarin een opgeschoten tiener in ruil voor een stapel comics een namiddag hoopt door te brengen met de knappe zus van zijn vriend. Een vergeten afspraak zorgt er voor dat hij die middag opgezadeld wordt met haar grootmoeder. Only Love… tipt aan het beste van Cosey gemaakt heeft.

Op Zoek naar Peter Pan, Kate en Reis Naar Italië blijven ’s mans klassiekers, maar deze liefdesverhalen zijn het ideale hartversterkertje in afwachting van de terugkeer van dat tintelend lentegevoel.

Een Huis Van Frank L.Wright – 01 – Deel 1

————————————————-

Stripverhalen

Een Huis Van Frank L.Wright

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Een Huis Van Frank L.Wright stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.