Driftwereld strips

Ogenblikje...
Driftwereld

Driftwereld Strips van:

Tekenaar: Broeders Ken
Scenarist: Broeders Ken
Uitgeverij: L

Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet enkel Driftwereld bedreigt, maar ook de wereld van de Mensen.
Een verhaal over dieven en trollen is het eerste deel uit de Driftwereld-trilogie, waarin megatalent Ken Broeders (Apostata) je meeneemt op een fantastische reis waarbij het kwaad altijd om de hoek loert.

Driftwereld – 01 – Een Verhaal Over Dieven En Trollen

————————————————-

Stripverhalen

Driftwereld

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Driftwereld stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.