Drakenbloed strips

Ogenblikje...

Drakenbloed Strips van:

Tekenaar: Istin Jean – Luc, Michel Guy
Scenarist: Istin Jean – Luc
Uitgever : Silvester

Eerste deel van een fantasystripserie die in Bretagne in de achttiende eeuw speelt. Kapitein Hannibal Meriadec, zoon van een heks, is vastbesloten om de legendarische schat van de piraat Mell Talec in handen te krijgen en tegelijkertijd de dood van zijn moeder te wreken. Hij heeft als troef twee elven die hij heeft gevangen genomen. Met hen als gijzelaars wil hij hun moeder Eloam onder druk zetten om hem de magische kaart te geven van de werelden van Sidh, die zij bezit. Het blijkt niet eenvoudig Eloam te bereiken, maar Meriadec krijgt tenslotte de kaart mee. Hij wil uitvaren, maar de Franse autoriteiten willen hem arresteren. Zal hij aan hun handen ontsnappen? Kan hij rekenen op de steun van de charmante elf die hij aan boord heeft gehouden? In realistische stijl getekend strip met grote aandacht voor de historische achtergrond en detaillering. Speelse lay – out. Kleuren vrij somber in overeenstemming met het onderwerp. Gemiddelde hoeveelheid tekst. Bevat geweldscenes. Spannend verhaal, met een zekere ironie verteld. Wordt vervolgd.

————————————————-

————————————————-

Drakenbloed Albums

Drakenbloed – 01 – Voorbij De Nevel
Drakenbloed – 02 – De Steen Van Gaeldenn
Drakenbloed – 03 – In De Naam Van De Vader
Drakenbloed – 04 – Druide Iweret
Drakenbloed – 05 – Die Goeie, Ouwe Lodewijk!
Drakenbloed – 06 – Wraak
Drakenbloed – 07 – De Man Met Het Ijzeren Masker
Drakenbloed – 08 – Belofte Maakt Schuld!
Drakenbloed – 09 – In De Naam Van… Satan!
Drakenbloed – 10 – Lilith
Drakenbloed – 11 – Je Bent Mijn Vlees
Drakenbloed – 12 – Een Andere Weg

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Drakenbloed stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.