Double 7 strips

Ogenblikje...
Double 7

Double 7 Strips van:

Tekenaar: Juillard André
Scenarist: Pennetier Yannick Le
Uitgeverij: Dargau

De winter van 1936. Spanje zit in volle oorlog: de Republikeinen staan recht tegenover de Nationalisten van Franco. Stalin wil de Spaanse regering helpen en levert verschillende Moscagevechtsvliegtuigen aan de Republikeinen. Roman Kapulov is een van de piloten die door Rusland worden meegestuurd. Hij haalt de ene overwinning na de andere, wat hem de bijnaam de Vliegenkoning oplevert. Als Spaanse soldaten een groepje kloosterlingen brutaal aanpakt, komt Roman tussenbeide. Daarbij ontmoet hij de mooie Lulia Montago, een jonge milicienne met een gevaarlijke reputatie. Een blik volstaat opdat de twee halsoverkop verliefd worden op mekaar. Maar Spanje is hun liefde niet goed gezind. Verraad, complotten, de strategische belangen van de sovjets en van de nazi’s – je weet niet goed meer op wie je nog kunt rekenen. Zijn de gevoelens van Roman en Lulia sterk genoeg om de horror van de oorlog te overleven?

Double 7 – 01 – Double 7

————————————————-

Stripverhalen

Double 7

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Double 7 stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.