Dokters strips

Ogenblikje...
Dokters

Dokters Strips van:

Tekenaar: Sirvent Alain
Scenarist: Belhomme Jean-Loic
Uitgever: Ballon Media

Een ideale zondagvoormiddag bestaat bij ons uit een stomende douche, een verse croissant van de warme bakker, een fris glas fruitsap (of jus d’orange voor de Nederlanders) en meteen daarna een makkelijke zetel met een stapeltje strips bij de hand. Steevast kiezen we voor komische strips als opwarmertjes voor het serieuzere werk. Een strip als De Kleine Robbe lees je nu eenmaal niet na bijvoorbeeld Capricornus. Een voorbeeld van zo’n opwarmertje stellen we hier voor.

Over Dokters kunnen we bondiger zijn. Ook een selectie van dit album verscheen al in de reeks Humor in Beroepen. Hier moet je niet te veel van verwachten. Men neme een scheurkalender met moppen, trekke er blaadjes af tot men aan een mop over dokters komt en men verstrippe de mop tot een gag. Om maar te zeggen dat we veel gags al elders zijn tegengekomen. Ook grafisch springt dit allerminst in het oog.

Dokters bewijst waarom strookjesstrips en gags soms beter werken als een dagelijkse of wekelijkse fequentie in een tijdschrift (al dan niet te lezen in de wachtkamer van je dokter) dan meer dan veertig keer na mekaar in een album.

Dokters – 01 – Is Het Ernstig, Dokter
Dokters – 02 – De Volgende!

————————————————-

Stripverhalen

Dokters

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Dokters stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.