Djinn strips

Ogenblikje...
Djinn

Djinn Strips van:

Tekenaar: Mirallès Ana
Scenarist: Dufaux Jean
Uitgever : Dargaud

In Djinn worden twee verhalen verteld die zich afspelen op dezelfde plaats, maar in een verschillend tijdperk: Istanbul in het jaar 1912 en 1999. In 1999 gaat een jonge Engelse vrouw, Kim Nelson, op zoek naar haar roots. Haar grootmoeder Jade blijkt vlak voor de Eerste Wereldoorlog de favoriete vrouw geweest te zijn van sultan Murati. Om het spoor van haar grootmoeder terug te vinden, laat Kim zich onderdompelen in een cultuur die totaal verschilt van de hare. En denk nu niet aan een sluimerende Sprookjes – en – Eén – Nacht – sfeer van jewelste.

De wereld van de harems wordt hier anders belicht en die wereld is niet netjes. Kims zoektocht brengt heel wat aan de oppervlakte. Zo is de sultan tijdens de Eerste Wereldoorlog ooit een vriendje geweest van de Duitsers zoals zovele politici in die tijd. Dat hij daarbij een oorlogsschat heeft vergaard, bestemd voor de Duitse ambassade maar nooit bij hen terechtgekomen, wekt de belangstelling op van enkele obscure individuen. Een reden te meer om Kim te volgen in de hoop de schat terug te vinden. Stukje bij beetje kan Kim de levensloop van Jade reconstrueren. En ergens tussen verleden en heden ontmoeten hun paden elkaar, op een plaats waar lust en verbittering heerst: de harem!

————————————————-

————————————————-

Djinn Albums

Djinn – 01 – De Favoriete
Djinn – 02 – De Dertig Belletjes
Djinn – 03 – De Tatoeage
Djinn – 04 – De Schat
Djinn – 05 – Afrika
Djinn – 06 – De Zwarte Parel
Djinn – 07 – Pipiktu
Djinn – 08 – Onrust
Djinn – 09 – De Gorillakoning
Djinn – 10 – Het Paviljoen Der Lusten
Djinn – 11 – Een Eeuwige
Djinn – 12 – Hervonden Eer
Djinn – 13 – Kim Nelson

————————————————-

Stripverhalen

Djinn

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Djinn stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.