Dikke Billie Walter strips

Ogenblikje...
Dikke Billie Walter

Dikke Billie Walter Strips van:

Tekenaar: Heirseele Peter van
Scenarist: Zeebroek Luc
Uitgever : De Bezige Bij

De auteurs zijn bekend door onder meer strips als Bert En Bobje, Cowboy Henk en de dagelijkse cartoons in de NRC. Hoofdfiguur in deze strips is Dikke Billie Walter, een soort parodie op Frank Richards’ Billie Turf uit de jaren zestig. Billie Walter is echter veel extremer, dikker, en zit achter de (fraai vormgegeven à la 1960) meiden aan, wat meestal – niet altijd – verkeerd afloopt. Een volgevreten oversizede obesitaspatiënt met een volslagen gebrek aan zelfkennis die als persoon even absurd is als de avonturen die hij meemaakt. Ieder avontuur duurt twee pagina’s. De bijfiguren zien er uit alsof ze overgenomen zijn uit oude strips, een knipoog naar de jaren vijftig met een leuk effect. Veel seks, niet altijd even fijnzinnige, soms wat aparte humor, volslagen onverwachte wendingen. Voor de ware fans van Herr Seele en Kamagurka. Gebonden uitgave in oblong formaat. Vanaf ca. 15 jaar.

Dikke Billie Walter – 01 – Dikke Billie Walter

————————————————-

Stripverhalen

Dikke Billie Walter

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Dikke Billie Walter stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.