Dik Van Dieren En Zo strips

Ogenblikje...
Dik Van Dieren En Zo

Dik Van Dieren En Zo Strips van:

Tekenaar: Leever Gerard
Scenarist: Leever Gerard
Uitgever : Silvester

Dik van Dieren is dol op dieren. Als hij op een lab gaat werken waar proeven worden gedaan met dieren en menselijke genen, helpt hij deze dieren om te ontsnappen. Dik begint damen met de dieren een ‘oplossingsburo’ om de huur van de zolderetage waar hij met ze gaat wonen te betalen.
De ‘zaken’ die het buro oplost, variëren van vermiste poesjes tot vergeten pincodes en lopen niet altijd goed af, maar keer op keer zorgen ze wel voor grappige situaties

————————————————-

————————————————-

Dik Van Dieren En Zo Albums

Dik Van Dieren En Zo – 01 – De Eerste 11 Zaken
Dik Van Dieren En Zo – 02 – Het Einde Van De Wereld & Andere Zaken

————————————————-

Stripverhalen

Dik Van Dieren En Zo

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Dik Van Dieren En Zo stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.