Didier strips

Ogenblikje...

Didier

Didier Strips van:

Tekenaar: Ravard François
Scenarist: Rabaté Pascal
Uitgeverij: Concerto Books

De 45-jarige Didier woont samen met zijn zus op een kleine Bretonse boerderij. Didier is een gepassioneerd fan van de Tour de France, is een stevige drinker, maar de echte Liefde ontbreekt nog in zijn leven. Samen met de failliete boer Regis, met wie zij het bed deelt, probeert Didiers zus daar verandering in aan te brengen door zijn profiel op een datingsite aan te passen. En al snel levert dat aangepaste profiel resultaat op.

Didier – 01 – Didier, Het 5e Wiel Aan De Tractor

————————————————-

Stripverhalen

Didier

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Didier stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.