Death Valley strips

Ogenblikje...
Death Valley

Death Valley Strips van:

Tekenaar: Russo Fabrizio
Scenarist: Brémaud Frédéric
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Wayne wil zijn jonge indiaanse metgezel redden, die gevangen zit na de mislukte overval op een trein. Daarvoor sluit hij een pact met de sheri om Debbie te bevrijden, de dochter van een vriend van hem. Zij is ontvoerd door Coyoteros en vermoedelijk verkocht aan een bordeel in de goudvelden van Death Valley. Een meedogenloos gebied met Indianen in overvloed, schietgrage goudzoekers en corrupte militairen. Alleen een volslagen idioot is zo gek om dat risico te lopen. Wayne heeft helaas weinig keus.

Death Valley – 01 – Death Valley

————————————————-

Stripverhalen

Death Valley

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Death Valley stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.