Dead Hunter strips

Ogenblikje...
Dead Hunter

Dead Hunter Strips van:

Tekenaar: Tacito Franck
Scenarist: Tacito Franck
Uitgever : Arboris

Als je dood bent, hou je over het algemeen je mond! Voor Dead Hunter is dat geen probleem, want hij is niet erg goed in redevoeringen. Hij laat liever zijn blaffers spreken! Dat is wel nodig ook, want zodra hij weer tot leven gewekt is, krijgt hij te maken met een gekke geleerde, een squaw die aan het experimenteren is met sjamaanse magie, een zuidelijke majoor met bloed aan zijn handen en een Indiaans spookvolk!

Dead Hunter – 01 – Een Dooie Boel

————————————————-

Stripverhalen

Dead Hunter

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de Dead Hunter stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.