De Zeven Levens van de Sperwer strips

Ogenblikje...
De Zeven Levens van de Sperwer

De Zeven Levens van de Sperwer Strips van:

Tekenaar: Juillard André
Scenarist: Cothias Patrick
Uitgever : Glénat

In deze onrustige periode van het einde van de godsdienstoorlogen, negen jaar voor de koningsmoord van Ravaillac, herrijst het Frankrijk van Hendrik IV langzaam uit het puin.
Rond de historische gebeurtenissen die het leven van Hendrik IV en zijn opvolger kenmerken, cirkelt de legende van de Sperwer, een gemaskerde strijder voor rechtvaardigheid. Hij komt de adel uitdagen en de armen helpen. Hij is bovendien de man met de zeven levens.

In De Zeven Levens van de Sperwer, een artistieke prestatie van uitzonderlijk formaat, weet Juillard de magie van zijn tekentalent en de elegantie van zijn stijl volledig uit te buiten en geeft Cothias een eigen, zeer overtuigende visie op deze periode uit de Franse geschiedenis. De reeks beslaat de periode 1601 – 1625, en is ook hier echter nu en dan licht gekruid met een vleugje naaktheid en erotiek.

————————————————-

————————————————-

De Zeven Levens van de Sperwer Albums

De Zeven Levens Van De Sperwer – 01 – Het Sneeuwkind
De Zeven Levens Van De Sperwer – 02 – Het Uur Der Honden
De Zeven Levens Van De Sperwer – 03 – De Meiboom
De Zeven Levens Van De Sperwer – 04 – Hyronimus
De Zeven Levens Van De Sperwer – 05 – De Meester Van De Vogels
De Zeven Levens Van De Sperwer – 06 – Duivelswerk
De Zeven Levens Van De Sperwer – 07 – Het Teken Van De Condor

Tussen deze delen speelt zich de Wuivende Veder af

De Zeven Levens Van De Sperwer (De Ninon-Cyclus) – 01 – Vijftien Jaar Later

————————————————-

Stripverhalen

De Zeven Levens van de Sperwer

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Zeven Levens van de Sperwer stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.