De Wolf Van Sint-Pieter strips

Ogenblikje...
De Wolf Van Sint-Pieter

De Wolf Van Sint-Pieter Strips van:

Tekenaar: Riet Ronald van
Scenarist: Maesschalck Edward De
Uitgeverij: Davidsfonds

Jan Portalis vertrekt na de dood van zijn vader naar Leuven. Als arm student heeft hij het zwaar in de laat-middeleeuwse stad. Om in zijn onderhoud te voorzien verricht hij werkzaamheden voor bouwmeester De Laeyens, die werkt aan de bouw van het nieuwe stadhuis. Tijdens die opdracht ontdekt Jan een samenzwering tegen de stad. Het album werd uitgebracht als herdenkingsstrip ter gelegenheid van het 550-jarig bestaan van het stadhuis van Leuven. De tekenstijl behoort tot de Vlaamse school, evenals de lay-out van de pagina’s.

De Wolf Van Sint-Pieter – 01 – De Wolf Van Sint-Pieter

————————————————-

Stripverhalen

De Wolf Van Sint-Pieter

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Wolf Van Sint-Pieter stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.