De Woensdagavondsessies strips

Ogenblikje...
De Woensdagavondsessies

De Woensdagavondsessies Strips van:

Tekenaar: Bleda Sergio
Scenarist: Bleda Sergio
Uitgever : Prestige

Een van de paranormale woensdagavondsessiedeelnemers, Brian, is pyrokinetisch. Hij zet zaken in vuur en vlam. Dat hij zijn gave niet onder controle heeft, zorgt logischerwijs voor nogal wat problemen voor hemzelf en voor de mensen om hem heen. Roger is een paragnost die gedachten kan lezen. Hij kan er niets aan doen dat hij binnendringt in de hoofden van anderen. Deze vreemde gave zorgt ervoor dat hij zich niet op zijn gemak voelt als hij per trein of metro reist. Omdat zijn hoofd overvoerd raakt met gedachten van anderen. Iedereen in de groep heeft een uniek probleem dat zijn of haar dagelijkse leven ruïneert. De zelfhulpsessies vinden al jaren plaats in een serene sfeer, tot de dag dat de groep Encrucijada leert kennen, een geheime sekte die hun belangen en levens bedreigt!

————————————————-

————————————————-

De Woensdagavondsessies Albums

De Woensdagavondsessies – 01 – Sektes En Paranoia
De Woensdagavondsessies – 02 – Encrucijada
De Woensdagavondsessies – 03 – Een Woelige Wereld

————————————————-

Stripverhalen

De Woensdagavondsessies

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Woensdagavondsessies stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.