De Wezel strips

Ogenblikje...

De Wezel

De Wezel Strips van:

Tekenaar: Herman Dieter
Scenarist: Herman Dieter
Uitgeverij: Casterman

In deze dikke striproman speelt zich een strijd af tussen de katholieke religie, spiritisme, televisie en een natuurreligie met Demeter als moedergodin. De plaats van handeling is het platteland waar zich een gezin vestigt uit de stad. Al snel raken ze in een stroom van merkwaardige gebeurtenissen en mensen terecht. Comes, de maker, is bekend van o.a. De Heer der Duisternis en in deze uitstekende reeks Wordt Vervolgd Romans verscheen van hem De dorpsgek van Schoonvergeten. Hij werkt in zwart-wit met forse vlakverdeling. De personen hebben vervreemdende gezichten. Expressie is alleen zichtbaar als het funktioneel is. Het verhaal zit in het denken en verwerken waarbij de lezer aktief betrokken raakt. Voor een volwassen, enigszins literair en kunstzinnig onderlegd publiek een intrigerende striproman die je herleest.

De Wezel – 01 – De Wezel

————————————————-

Stripverhalen

De Wezel

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Wezel stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.