De Wereld Van Edena strips

Ogenblikje...
De Wereld Van Edena

De Wereld Van Edena Strips van:

Tekenaar: Giraud Jean
Scenarist: Annestay Jean, Giraud Jean
Uitgeverij: Casterman

Eindelijk de herdruk van Moebius meesterwerk ‘De hof van Edena’. Twee androgyne wezens belanden op de paradijselijke planeet Edena. Hier leren zij de natuur ontdekken en maken ze een geestelijke en lichamelijke groei door, waarbij Stel zich tot man en Atan zich tot vrouw ontwikkelt. Moebius (Jean Giraud) baseerde zich voor dit verhaal op de instincttherapie, een voedingsleer die uitgaat van het instinctief eten van onbewerkt voedsel.

De Wereld Van Edena – 01 – De Ster
De Wereld Van Edena – 02 – De Hof Van Edena
De Wereld Van Edena – 03 – De Godin
De Wereld Van Edena – 04 – Stel
De Wereld Van Edena – 05 – Sra
De Wereld Van Edena – 06 – De Reparateurs

————————————————-

Stripverhalen

De Wereld Van Edena

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Wereld Van Edena stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.