De Weerwolven strips

Ogenblikje...
De Weerwolven

De Weerwolven Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali
Scenarist: Gaudin Jean – Charles
Uitgever : Talent

De graaf van Atlis droomt ervan om een leger van weerwolven onder zijn gezag te hebben. William de alchemist, ingewijd in de diepste occulte geheimen, wordt gedwongen hem daarbij te helpen. Eenmaal dat gelukt is, neemt dit verhaal een aanvang.

In deze vampiersreeks heeft Blaville, de sterkste weerwolf, de macht gegrepen over het domein van graaf Soulansse en is op jacht gegaan naar alle leden van de kaste der schimmen. Op het einde van het tweede deel lijkt de nachtmerrie even over, maar niets is minder waar! Na vele offers kunnen Tanaris, Alissia en Foulques, een lid van de kaste, vertrekken naar het Klooster der Verdoemden. Wat ze daar aantreffen is tien keer gruwelijker dan al het voorgaande…

Boeiende reeks met prachtige tekeningen waar alle liefhebbers van De Prins van de Nacht of Maanbloed een vette kluif (met nog wat brokjes vlees aan) aan hebben.

————————————————-

————————————————-

De Weerwolven Albums

De Weerwolven – 01 – De Kaste Van De Schimmen
De Weerwolven – 02 – Alissia
De Weerwolven – 03 – Het Klooster Der Verdoemden
De Weerwolven – 04 – Altis

————————————————-

Stripverhalen

De Weerwolven

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Weerwolven stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.