De Walvis strips

Ogenblikje...
De Walvis

De Walvis Strips van:

Tekenaar: Hautain Frederik
Scenarist: Dewachter Hanne
Uitgeverij: Oogachtend

Egbert Monk is al zijn hele leven single. Hoe hard hij er ook naar verlangt, de liefde is voor hem simpelweg nog niet gebeurd. Tijdens een avondje uit raadt zijn beste vriendin hem aan langs te gaan bij een waarzegster. Daar trekt Egbert de kaart van de dood en raakt het noorden kwijt. Diezelfde nacht wordt hij wakker van een tikkend geluid op zijn slaapkamerraam. Egbert schuift het gordijn opzij… en staat plots oog in oog met een walvis die voor zijn raam zweeft. De Walvis is een magisch verhaal over durven geloven in het onverklaarbare en in dingen die ons verstand te boven gaan.

De Walvis – 01 – De Walvis

————————————————-

Stripverhalen

De Walvis

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Walvis stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.