De Vliegenierster strips

Ogenblikje...
De Vliegenierster

De Vliegenierster Strips van:

Tekenaar: Sano Bruno Di, Walthéry François
Scenarist: Borgers Etienne
Uitgeverij: Silvester

1935. Nora Stalle, een onverschrokken en ervaren pilote, is in dienst bij Air Zenith op de luchtpostverbinding. Het bedrijf wil een publicitaire slag slaan: een luchtraid naar het Verre Oosten, en kiest Nora als de pilote van de Caudron Simoun, die speciaal is uitgerust voor dit avontuur. Ze krijgt echter een monteur toegewezen om haar bij deze stunt te vergezellen, Theo Norville. Een begaafd technicus, libertair, met een flink temperament, een grote mond en een duidelijke voorliefde voor de fles. De Vliegenierster is een compleet verhaal in twee delen van Walthéry, tekenaar van Natasja!

————————————————-

————————————————-

De Vliegenierster Albums

De Vliegenierster – 01 – Nora
De Vliegenierster – 02 – Oosterse Avonturen

————————————————-

Stripverhalen

De Vliegenierster

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Vliegenierster stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.