De Verloren Wereld strips

Ogenblikje...

De Verloren Wereld Strips van:

Tekenaar: Faina Fabrizio, Salvatori Mauro
Scenarist: Bec Christophe, Doyle Arthur Conan
Uitgeverij: Daedalus

Een man die het anker heft op weg naar Terra incognita, naar onbekende oorden aan het einde van de wereld… zo’n man, belust op avontuur, Rijp voor wapenroem en grootse daden, er rotsvast van overtuigd dat zijn pad bezaaid ligt met heldendaden… zo’n man valt het niet zwaar afscheid te nemen van zijn vroegere leven. Ook al vraagt hij Gods zegen voor alles wat hij achterlaat… en smeekt hij Hem voor een behouden terugkeer.

————————————————-

————————————————-

De Verloren Wereld Albums

De Verloren Wereld – 02 – Deel 2

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Verloren Wereld stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.