De Veerman strips

Ogenblikje...
De Veerman

De Veerman Strips van:

Tekenaar: Huppen Hermann
Scenarist: Huppen Yves
Uitgeverij: Dupuis

Met een verhaal van vader en zoon Huppen is het altijd wachten wat je opgediend krijgt. Het smaakte niet altijd even lekker, maar de laatste jaren wordt het wel beter. Het laatste gerecht, luisterend naar de naam Old Pa Anderson, was zelfs een van de beste Hermann-verhalen sinds jaren. Hun nieuwste productie De Veerman verschijnt in de collectie Vrije Vlucht.

Verwacht geen verhaal over een oude kapitein op een gammele boot of een avontuur van Bernard Prince’ sidekick Barney Jordan. Het gaat over een jong stel genaamd Sam en Sam die op weg zijn naar de onbekende bestemming Paradize in een post-apocalyptische wereld à la Jeremiah. Ze nemen de bus van de veerman, maar het toegangskaartje blijkt aanzienlijk meer te kosten dan begroot. De man blijft alleen achter en krijgt al snel spijt van zijn keuzes. Dan ontdekt hij dat ze niet de enige reizigers zijn die naar deze donkere plek zijn gekomen. Veel mensen vertrekken, maar komt er ook iemand aan op de bestemming? Sam bedreigt de veerman en wil weten waar zijn vriendin is. Het antwoord is: “Wie de veerman vermoordt wordt zelf veerman”. Deze onheilspellende woorden en een plaatselijke; mismaakte despoot met perverse wensen zorgen voor een donkere horrorstrip. Om in culinaire termen te blijven: een beetje vreemd maar wel lekker.

De Veerman – 01 – De Veerman

————————————————-

Stripverhalen

De Veerman

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Veerman stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.