De Universele Lijn strips

Ogenblikje...

De Universele Lijn Strips van:

Tekenaar: Saive Olivier
Scenarist: Saive Olivier
Uitgeverij: De Spiegel

De designer Otto von Karr wordt vanwege zijn nieuwe creatie, de universele lijn, vermoord. Een bende wil de lijn toepassen in de meubelindustrie en daarmee grof geld verdienen. Japhy raakt bij een en ander betrokken en uiteindelijk belandt zijn visie op de universele lijn in de meubelen. Het half realistische, half karikaturale, verhaal is vaag en moeilijk volgbaar en heeft de pretentie intellectueel te zijn. De karikaturale, in kleur uitgevoerde, tekeningen zijn simpel en attraktief en hebben een goede kwaliteit. Geschikt vanaf 14 jaar.

De Universele Lijn – 01 – De Universele Lijn

————————————————-

Stripverhalen


Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Universele Lijn stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.