De Tijdelijke Dood strips

Ogenblikje...
De Tijdelijke Dood

De Tijdelijke Dood Strips van:

Tekenaar: Sutter Geert De
Scenarist: Sutter Geert De
Uitgever : BD Coccinelle, Brielse bisschoppelijke commissie van het bisdom rotterdam

De strip neemt je mee naar het midden van de zestiende eeuw, een tijd waarin katholieken overweldigd werden door de golf van het hervormde geloof dat de lage landen overspoelde. Overweldigd door die frontale aanval op wat hen het meest heilig en dierbaar was zochten zijn steun bij elkaar en rechtten hun rug om hun geloof tegen de stroom in te kunnen bewaren. Acht priesters en 11 Minderbroeders, merendeels nog jong, bleven trouw aan hun overtuiging. In de nacht van 8 op 9 juli 1572 worden zij opgehangen in de oude turfschuur van het oude klooster Te Rugge.

De Tijdelijke Dood – 01 – De Tijdelijke Dood

————————————————-

Stripverhalen

De Tijdelijke Dood
Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Tijdelijke Dood stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.