De Stem van het Volk strips

Ogenblikje...

De Stem van het Volk

De Stem van het Volk Strips van:

Tekenaar: Tardi Jacques
Scenarist: Vautrin Jean
Uitgever : Casterman

Wie Tardi zegt, zegt Parijs. Tardi’s stijl heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot het perfecte instrument om de burgerlijke gevels en de potsierlijke monumenten van de Derde Republiek in al hun weerzinwekkende lelijkheid te portretteren. In zijn nieuwste strip De stem van het volk gaat hij terug naar de periode waarin dit door hem tegelijk geliefde en verfoeide Parijs vorm kreeg, en daarmee ook naar de wortels van zijn eigen stijl. En hij heeft weer volop de gelegenheid dat te doen waar hij naar eigen zeggen het meest bedreven in is: het tekenen van natte straatstenen.

————————————————-

————————————————-

De Stem van het Volk Albums

De Stem Van Het Volk – 01 – De Kanonnen Van 18 Maart
De Stem Van Het Volk – 02 – De Vermoorde Hoop
De Stem Van Het Volk – 03 – Bloedige Tijden
De Stem Van Het Volk – 04 – Het Testament Van De Ru∩nes

————————————————-

Stripverhalen

De Stem van het Volk

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Stem van het Volk stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.