De Sleutel van het Mysterie strips

Ogenblikje...
De Sleutel van het Mysterie

De Sleutel van het Mysterie Strips van:

Tekenaar: Sikorski Alain
Scenarist: Lapière Denis
Uitgever : Dupuis

Een mysterieuze ontvoering, vijf verdachten, een ex – ingenieur die privédetective is geworden, een even verleidelijke als slimme secretaresse, een moord in de trein… Tel dit alles op en je hebt een gloednieuwe detectiveserie met de helden Alex en Keli. Trouwens met een memorabele ontknoping: je leest de eerste veertig pagina’s heel nauwkeurig om zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen. Dan volgt het laatste katern van acht bladzijden. Het is verzegeld en het bevat de ontknoping van het verhaal. Nu kan je voor jezelf uitmaken wie de moordenaar is zonder eerst te piepen naar de laatste bladzijden. Eenmaal je keuze gemaakt, scheur je het katern open en mag je jezelf een prima – de – luxe private dick noemen… of heb je toch nog wat meer ervaring nodig?

Kortom, een vlot lezende detective met fijne vondsten en tal van verrassende wendingen. Ter introductie van de reeks wordt voor het verschijnen van deel 1 een mini – album (met uitleg) van acht bladzijden gratis meegegeven.

————————————————-

————————————————-

De Sleutel van het Mysterie Albums

De Sleutel Van Het Mysterie – 00 – De Eerste Moord
De Sleutel Van Het Mysterie – 01 – Moord Onder Het Kanaal
De Sleutel Van Het Mysterie – 02 – Sabotage In Open Zee
De Sleutel Van Het Mysterie – 03 – [email protected]@r!
De Sleutel Van Het Mysterie – 04 – Maskerade
De Sleutel Van Het Mysterie – 05 – Vermist

————————————————-

Stripverhalen

De Sleutel van het Mysterie

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Sleutel van het Mysterie stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.