De Slag strips

Ogenblikje...
De Slag

De Slag Strips van:

Tekenaar: Gil Iván
Scenarist: Rambaud Patrick, Richaud Frédéric
Uitgeverij: Microbe

Mei 1809. De Grande Armée van Napoleon staat op het punt de Donau over te steken op de enorme drijvende brug die de Franse genie in één nacht heeft gebouwd. Aan de andere kant van de rivier wachten aartshertog Karel en de Oostenrijkse legers op hen, vastbesloten de vernedering van Austerlitz te wreken.

De strijd om Ebling is de eerste grote slachting van de moderne oorlog: een dertig uur durende strijd zonder winnaar of verliezer die meer dan veertigduizend doden in de tarwe achterlaat.

Van geniesoldaten tot voltigeurs, van huzaren tot bevelhebbers, aan de wallen in Wenen aan de Donau tot in de dorpen in vlammen: De Slag is veel meer dan een roman of een historische strip, het is een gigantisch fresco.

————————————————-

————————————————-

De Slag Albums

De Slag – 01 – Deel 1
De Slag – 02 – Deel 2
De Slag – 03 – Deel 3

————————————————-

Stripverhalen

De Slag

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Slag stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.