De Schilden Van Mars strips

Ogenblikje...
De Schilden Van Mars

De Schilden Van Mars Strips van:

Tekenaar: Martinez Christian
Scenarist: Chaillet Gilles
Uitgever : Glénat

Eerste deel van een historische stripserie, spelend in Rome in de tweede eeuw. Op een banket van keizer Trajanus is Vahram, satraap van Osrhoene en ambassadeur van de Parthen, de eregenodigde. Tijdens de ceremoniele dans van de priesters van Mars, de Salii, valt een bronzen schild van de muur naar beneden. Dit geldt als voorteken dat een vijand Rome bedreigt, in dit geval de Parthen. De keizer probeert de gemoederen te doen bedaren, maar de vijandschap tussen Parthen en Romeinen laait op. Prefect Charax – die het onderzoek naar de val van het schild leidde – wordt kort daarna overgeplaatst naar Zeugma aan de Romeins – Parthische grens en ontmoet aldaar opnieuw de satraap, maar nu in geheel andere omstandigheden. Het vierde Scythische legioen komt door verraad in grote problemen. Wordt vervolgd. Fraai, in realistische stijl getekend en in sombere kleuren ingekleurd strip met grote aandacht voor de historische achtergrond. Interessant thema. Geweldsscenes. Stripverhaal van kwaliteit

————————————————-

————————————————-

De Schilden Van Mars Albums

De Schilden Van Mars – 01 – Casus Belli
De Schilden Van Mars – 02 – Heiligschennis
De Schilden Van Mars – 03 – Semiramis

————————————————-

Stripverhalen

De Schilden Van Mars

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Schilden Van Mars stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.