De Scharlaken Hoorn strips

Ogenblikje...
De Scharlaken Hoorn

De Scharlaken Hoorn Strips van:

Tekenaar: Varela Lucas
Scenarist: Trillo Carlos
Uitgever : Prestige

Dit in een schetsmatig karikaturale tekenstijl uitgevoerde, humoristische strip speelt zich af in het sprookjesachtige land Plooibaar dat op dictatoriale wijze wordt geleid door een opportunistische koning die zijn krachten ontleend aan een steen der wijzen. Als een malafide ridder zowel zijn dochter als de steen in handen krijgt, dreigen zijn onderdanen de macht over te nemen. Om het tij te keren, roept hij dapperen op de steen en zijn dochter te redden. Tot zijn ontsteltenis stelt een neushoorn zich kandidaat. Toch weet deze tezamen met zijn schildknaap, een slimme muis, alle gruwelijkheden onderweg te overwinnen en het meisje en de steen uit handen van de roofridder te krijgen. Of is de werkelijkheid toch weerbarstiger? Vol ironie en sarcasme wandelen de twee hoofdpersonen door de schelmenroman, waarin de gekste situaties over elkaar heen duikelen. De tekenstijl en het dwaze scenario sluiten perfect op elkaar aan. De komische omslag is expressief.

De Scharlaken Hoorn – 01 – De Scharlaken Hoorn

————————————————-

Stripverhalen

De Scharlaken Hoorn

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Scharlaken Hoorn stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.