De Ruitenwissers strips

Ogenblikje...
De Ruitenwissers

De Ruitenwissers Strips van:

Tekenaar: Baudoin Edmond
Scenarist: Baudoin Edmond
Uitgeverij: Dupuis

“Ik denk dat ik een aantal levens heb gekregen. Eén ervan leefde ik in Quebec. De winter is daar als een langdurige vrede, of een langdurige oorlog. De lente brak aan. Dat betekende het einde van mijn verblijf in dat land ten noorden van Amerika”. Een reis naar het hartje van Quebec. Een afscheid, want de auteur heeft er drie jaar geleefd. Een reis met vrienden, en met zijn geliefde. Een soort cruise naar het land van de vogels waar de wind heftig raast en de sneeuw langs de ramen jaagt. Het land van Acadiërs en Micmacs. Edmond Baudoin is wandelaar, dromer, dichter en tekenaar, eenzaat en liefdesengel. Zijn relatie met anderen is een zoektocht naar zichzelf.

De Ruitenwissers – 01 – De Ruitenwissers

————————————————-

Stripverhalen

De Ruitenwissers

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Ruitenwissers stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.