De Rovers Van Keizerrijken strips

Ogenblikje...
De Rovers Van Keizerrijken

De Rovers Van Keizerrijken Strips van:

Tekenaar: Jamar Martin
Scenarist: Dufaux Jean
Uitgever : Glénat

Het opstandige Parijs is niet van plan zich over te geven ! Fier wappert de rode vlag van de Commune boven de hoofdstad, terwijl de overblijfselen van het Empire hun toevlucht zoeken in Versailles. In de belegerde stad komen de hoofdpersonen uit De Rovers Van Keizerrijken nader tot elkaar en tonen hun ware aard. Een verhaal van liefde en overspel, van een politiek complot en een vloek… Naarmate Parijs meer en meer in de greep van de honger raakt, gaat de dodendans van de Rovers van Keizerrijken over in een trance en roept demonen op waarvan de tomeloze vernietigingskracht zich aan elke controle onttrekt…
Met duivelse behendigheid vermengt Dufaux fantastische en romantische elementen, om zijn meedogenloze intrige nog verder op te poken en Jamar in staat te stellen zijn oogstrelende tekenstijl ten volle te etaleren. Grote kunst !

————————————————-

————————————————-

De Rovers Van Keizerrijken Albums

De Rovers Van Keizerrijken – 01 – De Rovers Van Keizerrijken
De Rovers Van Keizerrijken – 02 – Huidbloemen
De Rovers Van Keizerrijken – 03 – Een Smerig Vak
De Rovers Van Keizerrijken – 04 – Leedbrenger
De Rovers Van Keizerrijken – 05 – Kat Die Bijt
De Rovers Van Keizerrijken – 06 – De Bloedige Week
De Rovers Van Keizerrijken – 07 – Achter Het Masker

————————————————-

Stripverhalen

De Rovers Van Keizerrijken

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Rovers Van Keizerrijken stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-





U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.