De Ronde Van België Van Meneer Lou strips

Ogenblikje...
De Ronde Van België Van Meneer Lou

De Ronde Van België Van Meneer Lou Strips van:

Tekenaar: Chamblain Joris
Scenarist: Chamblain Joris
Uitgeverij: Bloan

• De Belgisch-Vietnamese blogger Iou verkent in één jaar tijd zijn eigen land op de fiets • Van het carnaval van Binche over de doortocht van de Ronde van Frankrijk in Antwerpen tot een bezoek aan de trappisten van West-Vleteren: een originele ontdekkingstocht in verschillende etappes • Een hilarisch en heerlijk geïllustreerd relaas van Iou’s ontmoetingen en onderdompeling in de Belgische cultuur en folklore

De Ronde Van België Van Meneer Lou – 01 – De Ronde Van België Van Meneer Lou

————————————————-

Stripverhalen

De Ronde Van België Van Meneer Lou

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Ronde Van België Van Meneer Lou stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.