De Regelaar strips

Ogenblikje...
De Regelaar

De Regelaar Strips van:

Tekenaar: Moreno Marc
Scenarist: Corberand Éric
Uitgever : Arboris

Als de Nederlandstalige markt weer kennis mag maken met iets nieuws van Corbeyran, dan wrijven wij ons alvast in de handen. De man die wij, dankzij zijn worpen bij uitgeverij Talent (De Zang Van De Vampiers, De Clan Van De Draak en Meesters Van Het Spel), wel eens minzaam “de Bram Stoker van het strip” plegen te noemen, stelt zelden teleur. Arboris vertaalde al het uitstekende Het Vlindernetwerk, waarvan binnenkort het tweede deel verschijnt, en gooit nu De Regelaar op de markt.

Daarin schetst Corbeyran een wel zeer grimmig toekomstbeeld: een duistere wereld waarin driekwart van de bevolking leeft met de angst vermoord te worden door het overblijvende kwart, de regelaars, dat van moorden hun beroep heeft gemaakt. Aristide Nyx is één van die regelaars en hem volgen we met veel plezier op zijn tocht. Tekenaar Moreno is een debutant, maar dat valt aan zijn tekenwerk niet te merken: alles wordt knap en al even apocalyptisch als het scenario in beeld gebracht. Geniet van enkele indrukwekkende staaltjes tekenwerk en laat u middenin de spetterende actie meevoeren naar een zalige finale…

————————————————-

————————————————-

De Regelaar Albums

De Regelaar – 01 – Ambrosia
De Regelaar – 02 – Hestia
De Regelaar – 03 – Ophidia
De Regelaar – 04 – 666 I.A

Enkel beschikbaar in het Frans:

Le Regulateur – T05 – Cordelia
Le Regulateur – T06 – Nyx

————————————————-

Stripverhalen

De Regelaar

De Regelaar

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Regelaar stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.