De Prins van de Nacht strips

Ogenblikje...

De Prins van de Nacht

De Prins van de Nacht Strips van:

Tekenaar: Swolfs Yves
Scenarist: Swolfs Yves
Uitgever : Glénat

Kergan biedt zich aan als zanger op het kasteel van de Rougemonts. De brute heer Jehan is gefrustreerd omdat zijn vrouw Marianne sinds de geboorte van hun zoon alle gunsten weigert. Pater Thibaut vertrouwt de donkerharige Kergan alleszins voor geen meter. De vrouwen trekken zich terug om naar Kergans liederen te luisteren, maar een wachter betrapt de vampier terwijl hij bloed uit de keel van Marianne drinkt nadat hij een jonkvrouwe de strot afbeet. Jehan organiseert een drijfjacht en wordt een vampierjager.

————————————————-

————————————————-

De Prins van de Nacht Albums

De Prins Van De Nacht – 01 – De Jager
De Prins Van De Nacht – 02 – De Brief Van De Inquisiteur
De Prins Van De Nacht – 03 – Volle Maan
De Prins Van De Nacht – 04 – Het Dagboek Van Maximilien
De Prins Van De Nacht – 05 – Elize
De Prins Van De Nacht – 06 – Terug Naar Ruhenberg
De Prins Van De Nacht – 07 – De Eerste Dood
De Prins Van De Nacht – 08 – Anna
De Prins Van De Nacht – 09 – Arkanea

————————————————-

Stripverhalen

De Prins van de Nacht

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Prins van de Nacht stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.