De Pijl van Nemrod strips

Ogenblikje...

De Pijl van Nemrod Strips van:

Tekenaar: Goelen Werner, Robin Stéphane
Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric
Uitgever : Silvester

In het jaar 2129 wordt Lena Ekstorm geconfronteerd met een bijzondere patient, Morgan Shepherd, in een asiel/gevangenis in Stockholm. Lena is arts en probeert contact te leggen, maar dat lukt niet. Dan gaat zij spitten in zijn verleden en dan blijkt deze Morgan al 162 jaar in het centrum te zitten. Een uniek medisch geval dat door de rijkste man van de wereld, Arthur Witzler, wordt opgemerkt. Deze Witzler haalt alle betrokken personen naar zijn ruimteschip (de arts, archiefmedewerker, wetenschappers en natuurlijk de patient). Dit ruimteschip is piramidevormig en moet overbevolking op aarde tegengaan. Hoe een en ander met elkaar verbonden is, wordt in volgende delen wellicht duidelijk. Een boeiend begin van een sf – strip. Realistisch getekend en passend kleurgebruik, goed verzorgd en mooie decors. De teksten zijn goed te volgen en het verhaal wordt goed opgebouwd; de lezer wil ongetwijfeld weten hoe dit verder gaat lopen.

————————————————-

————————————————-

De Pijl van Nemrod Albums

De Pijl Van Nemrod – 01 – Patient 1167
De Pijl Van Nemrod – 02 – Het Eiland
De Pijl Van Nemrod – 03 – De Legende
De Pijl Van Nemrod – 04 – De Machine
De Pijl Van Nemrod – 05 – Het Boek
De Pijl Van Nemrod – 06 – De Moord
De Pijl Van Nemrod – 07 – De Nachten

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Pijl van Nemrod stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.