De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch strips

Ogenblikje...
De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch

De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch Strips van:

Tekenaar: Feng Cai
Scenarist: Dobremel Olivier
Uitgeverij: Dark Dragon Books

Meneer de Sartine, rechercheur bij de politie, vertrouwt Nicolas Le Floch het onderzoek naar een verdwenen commissaris toe. Deze laatste deed een onderzoek naar de praktijken van één van zijn collega’s, verdacht van het beschermen van illegale apotheken. De jongeman stort zich recht in het verdorven hart van de hoofdstad en hij ontdekt een nog veel gevaarlijker zaak dan hij had verwacht, zijn meerdere heeft hem niet alles van tevoren verteld.

‘In 1761 verlaat Nicolas Le Floch zijn Bretonse geboortestreek om in dienst te treden van het hoofd van de geheime politie van Louis XV. Voor zijn eerste onderzoek duikt hij diep in het verdorven hart van de hoofdstad: een lijk in de Rue des Blancs-Marteaux, een corrupte commissaris… En wat heeft dat allemaal te maken met de koning en Madame de Pompadour? ‘

De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch – 01 – Het Mysterie Van Het Lijk In De Sneeuw

————————————————-

Stripverhalen

De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Onderzoeken Van Nicolas Le Floch stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.