De Nieuwe Avonturen Van K3 strips

Ogenblikje...

De Nieuwe Avonturen Van K3

De Nieuwe Avonturen Van K3 Strips van:

Tekenaar: Cambré Charel, Vierset Pol
Scenarist: Ruysbergh Jan
Uitgever : Ballon Media

Nadat Karen, Kristel en Josje op een veiling voor het goede doel een antiek koffertje van een chemieprofessor op de kop hebben getikt, brouwen ze thuis met de poeiertjes, het elixir en de bijgesloten aanwijzingen van de professor meteen een drankje. De verrassing laat niet lang op zich wachten. Karen kan vliegen en door muren lopen, ze krijgt een super scherp gehoor en wordt soms zelfs onzichtbaar. Kortom, ze hebben telkens -voor beperkte tijd weliswaar, want na een uurtje is het drankje uitgewerkt- superheldenkrachten. Zakenvrouw Victoria Venijn ziet wel brood in dat drankje.

————————————————-

————————————————-

De Nieuwe Avonturen Van K3 Albums

De Nieuwe Avonturen Van K3 – 01 – Het Superheldendrankje
De Nieuwe Avonturen Van K3 – 02 – Leve J3!

De Nieuwe Avonturen Van K3 – A01 – Roller Disco
De Nieuwe Avonturen Van K3 – A02 – Prinses Poppy
De Nieuwe Avonturen Van K3 – A03 – Circus Gaga

————————————————-

Stripverhalen

De Nieuwe Avonturen Van K3

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Nieuwe Avonturen Van K3 stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.