De Narwal strips

Ogenblikje...
De Narwal

De Narwal Strips van:

Tekenaar: Beuzelin Boris
Scenarist: Supiot Olivier
Uitgever : Glénat

Dit eerste deel van de nieuwe stripreeks ‘De narwal’ bestaat uit vijf korte verhalen die zich op diverse plaatsen afspelen, van de woelige wateren aan de Somalische kust tot de ijzige Arctische territoria. De strip draait rond diepzeeduiker Bob Narwal. Met harde hand aangespoord door zijn vader, baas van het duikagentschap Bloodshift, wordt zijn duikexpertise tegen betaling ingezet bij allerlei moeilijke en gevaarlijke klussen over de hele wereld. Soms valt het mee, soms valt het tegen. Scenarist Olivier Supiot beheerst het genre zeer goed. In elk verhaal van circa tien pagina’s schetst hij in een mum van tijd de situatie, duikt dan meteen in het avontuur en zorgt telkens voor een verrassende ontknoping. Tussendoor slaagt hij erin zijn hoofdfiguur verder uit te diepen. Diens flegmatieke karakter zorgt voor een luchtige sfeer met een geestige ondertoon. De karikaturale tekenstijl van Boris Beuzelin is helder, hoekig en grimmig. De eenvoud geeft de strip soms een wat kinderlijk uiterlijk, maar dat doet weinig af aan de kracht van het scenario. Onderhoudende strip.
Drs. H.H. Ahaus (NBD|Biblion recensie)

————————————————-

————————————————-

De Narwal Albums

De Narwal – 01 – De Diepzeeduiker
De Narwal – 02 – Woestijnzee

————————————————-

Stripverhalen

De Narwal

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Narwal stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.