De Macht Der Onschuldigen strips

Ogenblikje...

De Macht Der Onschuldigen Strips van:

Tekenaar: Hirn Laurent
Scenarist: Brunschwig Luc
Uitgever: Blitz, Talent

In het eerste deel van deze reeks wordt een onschuldige man uit zijn auto gesleurd en van kant gemaakt voor de ogen van vele angstige omwonenden. Bevangen door schuld en boete besluiten ze een gewapend buurtcomité op te richten. Ze storten zich op zware aanvalstrainingen en het leren omgaan met wapens van elk kaliber.

Ondanks de clichématige intro evolueert de reeks verrassend in een intrige van politieke en maatschappelijke aard, waarin echte mensen met hun sterke en zwakke kanten de hoofdrol spelen. In dit vierde deel komen we meer te weten over de achtergrond van Jessica die deelneemt aan de zware verkiezingsstrijd om de burgemeesterssjerp van een stad in de V.S.

Eens te meer slaagt Brunschwig, tevens scenarist van De Geest Van Warren, erin om de menselijke psyche zodanig uit te diepen dat je niet meer weet wie het hier eigenlijk bij het rechte eind heeft.

————————————————-

————————————————-

De Macht Der Onschuldigen Albums

De Macht Der Onschuldigen – 01 – Joshua
De Macht Der Onschuldigen – 02 – Amy
De Macht Der Onschuldigen – 03 – Providence
De Macht Der Onschuldigen – 04 – Jessica
De Macht Der Onschuldigen – 06 – Hier Is De Hel Deel 2

Enkel beschikbaar in het Frans:

Le Pouvoir Des Innocents – T05 – Sergent Logan

Le Pouvoir Des Innocents – T06 – Cycle II – 508 Statues Souriantes
Le Pouvoir Des Innocents – T07 – Cycle II- 3 Témoignages
Le Pouvoir Des Innocents – T08 – Cycle II – 4 Millions De Voix
Le Pouvoir Des Innocents – T09 – Cycle II – 2 Visions Pour Un Pays

Le Pouvoir Des Innocents – T10 – Cycle III – Le Discours
Le Pouvoir Des Innocents – T11 – Cycle III – Jours De Deuil

————————————————-

Stripverhalen


Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Macht Der Onschuldigen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.