De Lokroep Van De Barones strips

Ogenblikje...
De Lokroep Van De Barones

De Lokroep Van De Barones Strips van:

Tekenaar: Servais Jean-Claude
Scenarist: Servais Jean-Claude
Uitgeverij: Casterman

Jean-Claude Servais woont in de zuidelijke Belgische Ardennen en gebruikt deze streek dikwijls als decor voor zijn realistische stripverhalen. Zoals ook bij deze ballonstrip, waarin hij zijn vriend, de dichter-zanger Julos Beaucarne, tot hoofdpersoon heeft getransformeerd en zich door diens teksten heeft laten inspireren tot een surrealistisch avontuur, dat zich voornamelijk afspeelt in de druipsteengrotten van Wallonië. Als een Orpheus, die in de onderwereld op zoek is naar zijn Eurydice, tracht de huisknecht Julos in het onderaardse zijn liefdesideaal, de barones, te vinden. Bij zijn speurtocht wordt hij geholpen en tegengewerkt door marionetten en van artistieke maskers voorziene fantasiefiguren. De sierlijke zwart-wit pentekeningen zijn van een professioneel niveau. Het is echter geen gemakkelijk verhaal en de indruk bestaat, dat de auteur deze mysterieuze strip eerder voor zijn vriendenkring dan voor een breed publiek heeft gemaakt. Qua thema een bijzonder stripverhaal, gericht op poëtisch ingestelde lezers.

De Lokroep Van De Barones – 01 – De Lokroep Van De Barones

————————————————-

Stripverhalen

De Lokroep Van De Barones

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Lokroep Van De Barones stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.