De Lichten Van De Aérotrain strips

Ogenblikje...
De Lichten Van De Aérotrain

De Lichten Van De Aérotrain Strips van:

Tekenaar: Corgié Johann
Scenarist: Ducoudray Aurélien
Uitgeverij: Saga

Onder een pijler van de verlaten spoorlijn van de Aerotrain vervelen Hervé en Romuald zich mateloos terwijl ze andere treinen spotten. Er is wel Mathilde, de kassierster van de supermarkt, die hen rondrijdt in haar R5, maar behalve de dancing Nostromo valt er niet veel te beleven. Op een dag zet de pas verhuisde, mooie Lucie hun monotone adolescentie op zijn kop. Ze is zestien jaar, lief, aanlokkelijk en haar vader is een treinconducteur in Japan. Ze heeft wel wat troeven om de twee jongens te verleiden. Ze heeft alles om hun hoofden op hol te brengen. Maar Lucie liegt ook veel: Na het verlangen komt de jaloezie en dan de leugen. Verrassend one-shot door de scenarist van De Honden van Pripyat, Moeder Rusland en Te Mooi om Waar te Zijn.

De Lichten Van De Aérotrain – 01 – De Lichten Van De Aérotrain

————————————————-

Stripverhalen

De Lichten Van De Aérotrain

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Lichten Van De Aérotrain stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.