De Laatste Der Laatsen strips

Ogenblikje...
De Laatste Der Laatsen

De Laatste Der Laatsen Strips van:

Tekenaar: Tardi Jacques
Scenarist: Daeninckx Didier, Tardi Jacques
Uitgeverij: Casterman

Parijs, 1920. Priv.-detective Eug.ne Varlot wordt door een zekere kolonel Fantin op een chantagezaakje gezet. Al gauw blijkt er veel meer achter te zitten (een muiterij aan het Westfront, belangen in de vleeshandel, anarchisten enz.) en is ook Varlot zijn leven niet zeker. Gebaseerd op een detectiveroman van Didier Daeninckx, heeft dit verhaal toch minder flair, humor en dreiging dan de vergelijkbare Tardi-strips met Nestor Burma in de hoofdrol, naar de romans van Leo Malet. Jammer is ook dat de typische onheilszwangere luchten door het ontbreken van grijstinten zijn verdwenen. Dus niet zo goed als bijvoorbeeld het sublieme `Sluiers over de Pont de Tolbiac’, al steekt het album nog met kop en schouders boven de volwassen stripmiddelmaat uit.

De Laatste Der Laatsten – 01 – De Laatste Der Laatsten

————————————————-

Stripverhalen

De Laatste Der Laatsen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Laatste Der Laatsen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.