De Kriegels strips

Ogenblikje...
De Kriegels

De Kriegels Strips van:

Tekenaar: Dhondt Steven
Scenarist: Adriaenssens Ivan, Bel Marc de
Uitgever : Standaard

De 13 – jarige drielingzusjes Lien, Sien en Fien Kriegel gaan naar de middelbare school. In vrij grof taalgebruik wordt verhaald hoe de zusjes van 31 augustus tot 9 september leerlingen en leraren in elkaar slaan, pesten, vloeken, stelen en graffiti spuiten alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Moeder (154 kilogram, een Ma Floddertype) en Vader (alcoholist) gaan dagelijks rond etenstijd tot diep in de nacht naar het cafe. De zusjes stelen zodoende hun eten bij elkaar. Er worden regelmatig verwijzingen naar eerder verschenen verhalen gegeven. In dit verhaal richten de zusjes Kriegel een band op. Op de bijgevoegde cd zijn de (door auteur geschreven) liedjes te horen. De tekst staat ook beschreven in het boek. Op 8 november hebben de, in Belgie populaire, zusjes een concert in Antwerpen gegeven. Een vage rol is weggelegd voor ene Moloch, dienaar van Satan die in eerdere verhalen ook opdook en de (overleden) oma Kriegel. Op de kaft een tekening van de Kriegelzusjes tijdens een optreden. Van de nogal platte humor en het populaire toontje moet je houden. Vanaf ca.11 jaar

————————————————-

————————————————-

De Kriegels Albums

De Kriegels – 01 – Kriegels In Concert!
De Kriegels – 02 – De Roep Van De Duivel
De Kriegels – 03 – De Geest Van Krigelia
De Kriegels – 04 – American Home Video
De Kriegels – 06 – Caravan Bonansa
De Kriegels – 07 – Happy Halloween, Mister Zablowski!

————————————————-

Stripverhalen

De Kriegels

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Kriegels stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.