De Kraai strips

Ogenblikje...
De Kraai

De Kraai Strips van:

Tekenaar: Lacroix Christian
Scenarist: Lacroix Christian
Uitgever : Dupuis

Parijs, april 2002. Binnenkort verschijnt Le guide du taulard, de “Gids voor de bajesklant”… Achter de provocerende titel maakt het boekje een volstrekt archaïsch, corrupt gevangenisstelsel belachelijk. Maar aan de vooravond van de verkiezingen wil het ministerie van Binnenlandse Zaken de publicatie van dit schotschrift verhinderen. Te meer omdat de uitgever zijn banden met extreem – rechts nauwelijks ontkent. Hem is het er dan ook vooral om te doen het politieke wereldje flink in diskrediet te brengen. De Kraai krijgt officieus de opdracht uit te zoeken wie het boek heeft geschreven. Niemand kent de naam van de schrijver, maar iedereen is het erover eens dat hij een hoge piet moet zijn in Parijs. De Kraai weigert, want “je krijgt niet elke dag de kans de fascisten de bek te snoeren, met nog een dik pak flappen toe, maar als je je daarvoor moet encanailleren met het puikje van de kit… Nee! Trouwens, iedereen heeft het recht op vrije meningsuiting, ook al kun je dat in sommige gevallen betreuren…” Uit pure nieuwsgierigheid gaat de Kraai toch maar strikt privé tegen de opdracht aan. Als een soort conditietraining om aan de top te blijven! En zo werpt hij de lont in het kruit ..

De Kraai – 01 – Zet De Toon
De Kraai – 02 – Graaft Zich In
De Kraai – 03 – Slaat Spijkers Met Koppen
De Kraai – 04 – In De Puree
De Kraai – 05 – De Kraai Werpt De Lont In Het Kruit
De Kraai – 06 – De Kraai Wordt Beroemd

————————————————-

Stripverhalen

De Kraai

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Kraai stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.