De Killer strips

Ogenblikje...
De Killer

De Killer Strips van:

Tekenaar: Jacamon Luc
Scenarist: Nolent Alexis
Uitgever : Casterman

Quoi? De Killer is een professional. Een man met weinig scrupules, stalen zenuwen en een trefzekere vinger. Een man wier misdaden hem lijken te achtervolgen en in te halen. Een man die op de rand staat door te slaan.
Et alors? Luc Jacamon en Matz verschaffen je een fascinerende en hallucinante blik in de gedachtewereld van een kille huurmoordenaar. Waarom de nietsontziende man toch een bepaalde vorm van sympathie weet op te wekken, zit ‘m eerder in de evolutie van de verhaallijn waarin de killer — wier naam we nooit te weten komen — zelf een opgejaagd prooi wordt. Nog niet nadrukkelijk in dit eerste deel, maar wel in de vervolgen. Ook al weet hij de dodendans telkens te ontspringen. Jacamon weet de waanzinnige biotoop van de killer nog eens extra luister bij te zetten door een beheerst kleurenpalet, scherp afgetekende kleurvlakken en schaduwen en extraverte geweldscènes. Overrompelend! En intussen een internationaal publiek aansprekend.

————————————————-

————————————————-

De Killer Albums

De Killer – 01 – Schot In Het Duister
De Killer – 02 – De Valstrik
De Killer – 03 – In Het Krijt
De Killer – 04 – Bloedlink
De Killer – 05 – Met De Dood In Het Hart
De Killer – 06 – Modus Vivendi
De Killer – 07 – Een Gewone Sterveling
De Killer – 08 – De Natuurlijke Orde Der Dingen
De Killer – 09 – Oneerlijke Concurrentie
De Killer – 10 – Hart Voor Het Werk
De Killer – 10 – Hart Voor Het Werk
De Killer – 11 – Volharding
De Killer – 12 – De Hand die voedt
De Killer – 13 – Vluchtlijnen

————————————————-

Stripverhalen

De Killer

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Killer stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.