De Kiem Van De Waanzin strips

Ogenblikje...

De Kiem Van De Waanzin Strips van:

Tekenaar: Civiello Emmanuel
Scenarist: Civiello Emmanuel
Uitgever : Farao, Talent

Civiello is een artiest, een Tekenaar met hoofdletter. In zijn albums bewijst hij dat van de eerste tot de laatste pagina. Hij kan close – ups maken, details uitvergroten en sfeerbeelden creëren zoals geen ander. En vergeten we zijn niet alledaagse pagina – indeling niet! Sommige tekeningen lopen van de pagina, terwijl andere dan weer worden afgebroken om ruimte te laten voor iets nieuws. Gezichten raken verwrongen, maar blijven tot in de details perfect op het papier gebrand staan.

Het verhaal draait rond Igguk, een dwerg met ultragrote neus, die plots naar een andere wereld wordt gezogen. Als lezer voel je je werkelijk met hem meegetrokken worden. En ook al snap je het verhaal van de vluchtende trollen niet helemaal, dan nog blijft het bekijken van de prachtige plaatjes betoveren.

In afwachting van de op stapel staande verfilming van Tolkiens In de Ban van de Ring lijkt dit wel het storyboard van een ander verhaal van Tolkien. Civiello is dan ook een van de weinigen die Tolkiens werk op een perfecte manier in beeld zou kunnen brengen. Maar in afwachting dus: laat je verleiden door deze onweerstaanbare tekeningen en… geniet!

————————————————-

————————————————-

De Kiem Van De Waanzin Albums

De Kiem Van De Waanzin – 01 – Igguk
De Kiem Van De Waanzin – 02 – Het Grote Sieraad
De Kiem Van De Waanzin – 03 – Morrydwen
De Kiem Van De Waanzin – 04 – De Koning Zonder Hart

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Kiem Van De Waanzin stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.