De Khan strips

Ogenblikje...

De Khan

De Khan Strips van:

Tekenaar: Houot André
Scenarist: Ramaïoli Georges
Uitgever : Farao, Talent

Deze nieuwe stripreeks handelt over de stichter van het Mongoolse wereldrijk Djengis Khan en zijn nazaten. Het eerste album speelt op het eind van de dertiende eeuw in het Noord-Chinese keizerrijk Kin met als hoofdfiguur zijn kleinzoon Batoe. Via een uitvoerige terugblik geven de auteurs een beeld van het verleden, toen de ouders van Djengis Khan nog leefden op de steppen van Centraal-Azië en toen Djengis Khan in 1167 onder de naam Temoedjin geboren werd. Gaandeweg wordt zo zijn ambitieuze en moeilijke jeugd beschreven. Het verhaal wordt afgebroken als Temoedjin een jong volwassene begint te worden en zal in volgende delen worden voortgezet. Het geheel wordt in een rustig tempo en redelijk duidelijk verteld met behoorlijk wat historische documentatie. Anderzijds ook met veel geweld en veldslagen door de Mongoolse nomaden- en ruiterstammen.

De Khan – 01 – Het Fratsenkind
De Khan – 02 – De Jongeling Met Het Schandbord
De Khan – 03 – De Onbuigzame Heer
De Khan – 04 – De Veroveraar
De Khan – 05 – Meester Van De Wereld

————————————————-

Stripverhalen

De Khan

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Khan stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.


————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.