De Jood Van New York strips

Ogenblikje...
De Jood Van New York

De Jood Van New York Strips van:

Tekenaar: Katchor Ben
Scenarist: Katchor Ben
Uitgeverij: Oog & Blik

Gedreven door een utopisch visioen riep de New Yorkse politicus en amateur-toneelschrijver Mordecai Noah in 1825 alle verloren stammen van Israël op naar een eiland in de buurt van Buffalo te komen. Hij hoopte daar een Joodse staat te vestigen. Zijn mislukte poging, een voetnoot in de Joods-Amerikaanse geschiedenis, is het vertrekpunt van dit briljant opgezette epos van Ben Katchor dat zich enkele jaren later in de straten van New York afspeelt. Een in ongenade gevallen koosjere slachter, een importeur van religieuze artikelen en dameskousen, een pelgrim die handelt in aarde uit het Heilige Land, een bekeerling tot de Kabbala, een man die van plan is Lake Erie vol koolzuur te spuiten – het zijn slechts een paar personages die zich door Katchors wereld bewegen, hun levens zijn verbonden omdat ze allen proberen een plek te vinden in de Nieuwe Wereld, zelfs als dat leidt tot een financiële waanzin, waardoor ze blut raken of juist een stralende toekomst tegemoetgaan.

De Jood Van New York – 01 – De Jood Van New York

————————————————-

Stripverhalen

De Jood Van New York

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Jood Van New York stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.