De Huivering strips

Ogenblikje...

De Huivering

De Huivering Strips van:

Tekenaar: Cornelis Patrick
Scenarist: Cornelis Patrick, Thys Tom
Uitgeverij: Pangolin Comics

Zo, dus je denkt dat je een stevige maag en een stel stalen zenuwen hebt? Ben je zeker? Durf jij DE HUIVERING aan? Meesters in het morbide Patrick Cornelis en Tom Thys slaan de handen in elkaar voor deze nieuwe reeks. Ze nemen je mee naar de donkerste krochten van hun verbeelding, daar waar niets is wat het lijkt. Verdwaal in alternatieve dimensies en maak kennis met monsters, magie en onwaarschijnlijke legendes. Of misschien schuilt het Kwaad wel in onze wereld, diep in onszelf?

————————————————-

————————————————-

De Huivering Albums

De Huivering – 01 – De Huivering

————————————————-

Stripverhalen

De Huivering

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Huivering stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.