De Horus Van Nekhen strips

Ogenblikje...
De Horus Van Nekhen

De Horus Van Nekhen Strips van:

Tekenaar: Ramaïoli Georges
Scenarist: Corteggiani François
Uitgever : Blitz

In het oudheidkundig museum in Caïro, eerste verdieping, zaal 3, 4de uitstalraam pronkt de Horusvalk van Nekhen uit de tempel van Kom El Ahmar of Hierakonpolis.
Zij is gebeiteld uit één stuk bladgoud en een bewijs temeer van de onovertroffen ambachtelijke kunst uit het Egyptische oude rijk… Maar was zij ook niet het object van een voortdurende bloedige mensenjacht en de aanleiding tot talloze mensonterende intriges ?

————————————————-

————————————————-

De Horus Van Nekhen Albums

De Horus Van Nekhen – 01 – De Horus Van Nekhen

Enkel beschikbaar in het Frans:

l’horus de Nékhen – T02 – le chant du harpiste

————————————————-

Stripverhalen

De Horus Van Nekhen

De Horus Van Nekhen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Horus Van Nekhen stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.