De Herberg aan het Eind van de Wereld strips

Ogenblikje...

De Herberg aan het Eind van de Wereld Strips van:

Tekenaar: Prugne Patrick
Scenarist: Oger Tiburce
Uitgever : Casterman

Een schrijver die de stad ontvlucht komt toe op een herberg in een afgelegen, verlaten streek om er inspiratie op te doen. De eigenaar van de herberg lijkt een geboren verteller te zijn en zorgt zodoende voor nieuwe stof. Hij vertelt een verhaal over zichzelf en de streek waar ze wonen. Hij neemt er echter de tijd voor en we moeten geduld oefenen tot de volgende delen om meer te weten te komen.

————————————————-

————————————————-

De Herberg aan het Eind van de Wereld Albums

De Herberg Aan Het Eind Van De Wereld – 01 – Het Meisje Op De Klifkust
De Herberg Aan Het Eind Van De Wereld – 02 – Voetsporen In Het Zand
De Herberg Aan Het Eind Van De Wereld – 03 – De Wroeging Van De Dageraad

————————————————-

Stripverhalen

Let op : U download dus wel degelijk GEEN strips maar een nzb bestand. Een nzb bestand is vergelijkbaar met een torrent bestand. Om met dit nzb bestand de De Herberg aan het Eind van de Wereld stripverhalen te kunnen downloaden hebt U een usenet reader nodig. Als dit Chinees voor U is, lees dan even DIT waar het uitgebreid beschreven staat. Door nzb bestanden te downloaden verklaart U op eer dat U gerechtigd bent op een digitale kopie van deze strips.

————————————————-

U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.